Laura Pekonen, Minttu Bruström ja Riina Kalmi palveluksessasi

Relata Hyvinvointistudio tarjoaa Helsingin Vallilassa ammattilaisten ohjaamia yksityisiä salitreenejä sekä monipuolisia kehon hyvinvointihoitoja.
Olemme Valviran rekisteröimiä hyvinvointialan ammattilaisia, joten voit luottaa tarjoamiimme palveluihin.

Laura Pekonen

Lauralla on usean vuoden kokemus asiakaspalvelutyöstä, joten asiakkaiden toiveiden huomioiminen on luonteva lähtökohta työskentelylle Relata hyvinvointistudiolla. Koulutukseltaan Laura on fysioterapeutti (AMK), minkä lisäksi hän on vuonna 2012 käynyt Helsingin hieronta-akatemian urheiluhierontakurssin. Laura on myös PhysioTrainer käytyään FIHF Oy:n ja Terveysliikuntainstituutin järjestämän, fysioterapeuteille suunnatun Personal Trainer -koulutuksen. Valtteinaan hän pitää aitoa asiakaslähtöisyyttä sekä kokonaisvaltaista työotetta.

Ota yhteyttä!

Minttu Bruström

Minttu aloitti Relatasssa heinäkuussa.. Mintulla on useamman vuoden kokemus liikunta-alalta oman kilpaurheilutaustan ja urheiluvalmennuksen myötä. Urheilutausta salibandyn puolelta on tuonut valmentamiseen ja lihashuoltoon oman silauksensa niin tiedoissa kuin taidoissakin. 

Minttu valmistui 2013 liikunnanneuvojaksi Pajulahden urheiluopistosta, jonka jälkeen hän on täydentänyt tietämystään opiskelemalla mm. Avoimessa yliopistossa liikuntälääketiedettä,
terveystieteitä sekä ravitsemustiedettä. Lisäksi Mintulta löytyy takataskusta Personal Trainerin paperit ( SKY,FISAF). Tällä hetkellä Minttu opiskelee Suomen urheiluhierojaopistossa. 

Mintun mielestä hänen valttikorttejaan ovat vahva urheilutausta, positiivisuus ja avoimuus.

Ota yhteyttä!

Riina Kalmi

Relatan uusin tulokas on Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2016 valmistunut koulutettu hieroja Riina. Riinalta löytyy laaja urheilutausta koripallon, nyrkkeilyn, potkunyrkkeilyn sekä showpainin saralta. Valmennuskoulutuksia- sekä kokemusta löytyy myös kyseisistä lajeista ja näistä kertynyttä tietämystä hän käyttää hyödykseen myös hieronnassa ja sen suunnittelussa. Riinan lähtökohta hierontaan on ymmärtää mistä ja miksi ongelma on syntynyt, jotta sen saa korjattua mahdollisimman tehokkaasti.  

Ota yhteyttä!

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi