Lisää energiaa - Niin kuin se sinulle sopii

Tuon elämää ylläpitävän eliksiirin, energian voit tuntea (tai olla tuntematta) kehossasi mutta sitä ei voi ostaa kaupasta eikä sitä voi koskettaa. Mistä sitä saisin, kun on vetämätön olo?

Relata Hyvinvointistudion palvelut on luotu sillä ajatuksella, että niistä saat energiaa. Parhaiten saat energiaa käyttämällä sitä - liikunnan avulla joko yksin tai yhdessä. 
Joskus elämä vaan vie mennessään niin, että sekä liikunta että itsensä hoitaminen tulee  laiminlyödyksi. Kiireentuntu täytyy häätää pois rentoutumalla - mieluiten jo ennen kuin rasitus kehossa alkaa näkyä esim. hartiakipuina tai huonoina yöunina. Hieronta on yksi parhaita tapoja rauhoittua ja rentoutua - ladata uutta energiaa. Rentoutuneena sinun on mahdollista kuunnella kehosi viestejä - kiireinen ja kireä keho ja mieli ei sisäisiä ääniään kuule.

Relatan logo - simpukkaneliapila - kuvastaa uskomustamme niistä neljästä kokonaisuudesta joista tasapainoinen ja energinen elämä muodostuu -  liikunnasta, rentoutumisesta, ruokavaliosta sekä henkisestä hyvinvoinnista. Simpukassa piilee myös syvempi tai ellei jopa sisempi ulottuvuus. Relatan filosofian mukaan meillä jokaisella on sisällämme helmi, joka kaikessa kiireessä ja arkirutiinien keskellä on hukkunut sisällemme. Meidän luonamme saat mahdollisuuden löytää sisäisen helmesi rentoutumalla, liikkumalla tai keskustelemalla ruokavalioosi liityvistä asioista. Kaikki liittyy kaikkeen ja me kaikki olemme kokonaisuuksia - ajattelemme myös sinua kokonaisuutena. Lue lisää palveluistamme sivuiltamme.

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi