Rautakangesta relammaksi

Onko olo kankea ja jäykkä – käykö sukkien jalkaan laittaminen tahmeasti keplotellen? Keho ei välttämättä varsinaisesti valita mutta liikkuvuus tai liikkuvuuden rajallisuus kuitenkin on joka päivä läsnä hankaloittamassa arkisia tekemisiäsi. Tämä vaiva voi olla riesasi olitpa sitten treenari tai ei-treenari.

Tiedät varmaankin, että kankeus ja jäykkyys ei iän myötä mitenkään luonnollisesti vähene – päinvastoin. Ja tiedät varmaan senkin että kankea ja jäykkä keho menee koko ajan enemmän ja enemmän epätasapainoon kun nivelten ja lihasten työtila kapenee ja rajoittuu. Epätasapaino johtaa taas uusiin ”ongelmiin”, kuten kulumiin.

Kannattaisiko asialle – jäykkyydelle – tehdä jotain? Kannattaa ! Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa olitpa sitten kuinka rautakankityyppinen hyvänsä.

Relatan Rautakangesta relammaksi paketissa työstetään mm. lihaskalvoja joustavimmiksi, haetaan rankaan liikkuvuutta, venytetään etenkin pakaraa ja takareisiä, joiden tiukkuus aiheuttaa useille alaselänkipuja. Ehkä jotain lihasryhmiä pitää vahvistaa epätasapainon tasaamiseksi. Paketti sisältää ohjattua työskentelyä oman kehon painolla ja apuvälineillä kuten FoamRollerilla. Ohjaus on yksilöohjausta, koska kireydet ja liikerajoitteet ovat myös yksilöllisiä.

10 x 50 min 550 € (55 euroa/kerta).

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi