JAXA-valmennus Helsingin Vallilassa

JAXA-valmennus muuttaa elämäsi!

RELATA HYVINVOINTISTUDION tarjoama JAXA-valmennus on kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti sinulle, joka olet kokeillut kaikenlaisia keinoja muuttaa ruokailutottumuksiasi tai säännöllisen liikunnan aloittamista. Useimmiten tavoitteena on ollut painonpudotus tai kehonmuokkaus, mutta tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta. Kuulostaako tutulta?

Mikä tässä lähestymisessä ja valmennuksessa on erilaista?

Ensinnäkin, sinulla on koko paketin voimassaolonajan käytössäsi henkilökohtainen valmentaja. Treenitapaamiset ovat aina kahdenkeskeisiä Relatan omalla PT-studiolla, eli treenatessasi ei salissa ole läsnä muita asiakkaita. Studiomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Toiseksi, paketti kattaa voimaharjoittelun, kehonhuollon, hieronnan sekä ruokapäiväkirja analyysin. Kokemustemme perusteella voimme sanoa, että kokonaisvaltaisella lähestymisellä kehon ja mielen hyvinvointiin päästään parhaisiin tuloksiin.

Lopputulemana Jaxat paremmin – aivan varmasti! Lue Lauran kokemuksista Jaxa-valmennuksesta tästä.

Jaxa-valmennus sisältää...

16 tapaamista 9 viikon aikana (11 x ohjattua treeniä,  4 x hierontaa (a 45min) sekä tunnin kestoinen keskustelutilaisuus PT:si kanssa /ruokapäiväkirja-analyysi).
Joka toinen viikko on 2 tapaamista ja joka toinen viikko on 3 tapaamista. Tapaamiset ovat arkisin ja ne sovitaan sinulle sopivaan ajankohtaan. Saat sinulle laaditun 9 viikon suunnitelman ensimmäisen treenin yhteydessä.

Ensimmäisellä tapaamisella käydään läpi ruokapäiväkirjasi sekä kartoitetaan kehosi mahdolliset stressitekijät ja sovitaan projektisi tavoitteista, tällöin emme treenaa. Kartoitukseen kuuluu myös kehon rasvaprosentin mittaus. Mittaus toistetaan viimeisellä tapaamisella.
Toisella tapaamisella tarvitsetkin jo treenireleet, hikipyyhkeen ja vesipullon mukaan!

Jos vielä epäröit, niin Relatan JAXA-VALMENNUS sopii sinulle, joka:

  • Ymmärrät, että kehosi hyvinvointi on elämäntapojesi eri osa-alueiden summa
  • Olet valmis kuuntelemaan, mitä kehollesi oikeasti kuuluu & ryhtymään muutostoimenpiteisiin
  • Olet valmis treenaamaan tehokkaasti ja saavuttamaan tuloksia
  • Haluat sinulle suunnitellun treeniohjelman, joka mukailee kehosi vaateita valmennuksen edetessä
  • Arvostat henkilökohtaista ohjausta ja yksityisyyttä
  • Haluat opetella salitreenin aloittelijana tekniikkaa ja perusliikkeitä ilman muiden läsnäoloa saadaksesi varmuutta treeneihisi

Relatan JAXA-valmennuksen hinta  on vain 597 € 

Jaxa-valmennus sekä kaikki PT-paketit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Paketin voit maksaa erissä sekä joko kokonaan tai osin liikuntaseteleillä (Virike, Smartum, Ticket). Ota yhteyttä heti ja sovi tapaaminen: Soita 0400 314424 tai laita viesti info@relata.fi.

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi