Hemmotteluhoito Helsingissä – luksusta arkeen

Relatan ihanat hemmotteluhoidot vievät sinut kauas arjen kiireistä. Viihtyisät tilamme sijaitsevat hyvällä paikalla Helsingin Vallilassa. Lämpimästi tervetuloa!

Relatan rentouttava stressiselänhoitopaketti

Mikäli kaipaat minilomaa esimerkiksi päätteen ääreltä tai pikarentoutusta jumiutuneille hartioillesi, niin tämä hoito on valintasi. Hieronnassa käsitellään koko selän alue samoin kuin hartiat ja niska. Hoito alkaa klassisella hieronnalla, jonka jälkeen tehdään virkistävä selän alueen kuorinta, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Lihasjännityksien lievittämiseen käytetään lisäksi lämpimiä basalttikiviä – kivien lämmöllä on välitön lihaksia rentouttava vaikutus. Hoidossa käytettävä lihaksia relaksoiva Frantsilan linimentti (Ojan Isäntä) kruunaa käsittelyn.

Kesto 60 min  (hinta 67 €)

Kuumakivihieronta

Jos nautit lämmöstä ja olet luontoihminen - pidät aivan varmasti kivien kosketuksesta ihollasi.
Relatan kuumakivihieronta on kehoa ja mieltä hellivä hoitotapahtuma, jossa lihakset käsitellään lämmitetyillä basalttikivillä. Kivien lämpö siirtyy lihaksiin, jolloin verenkierto paranee ja sen seurauksena myös aineenvaihdunta sekä kuona-aineiden poistuminen kehosta tehostuvat.
Kokonaisvaltaisen hoitotapahtuman jälkeen mieli on rentoutunut ja rauhallinen - tunnet olosi aineenvaihdunnan kiihtymisen myötä virkistyneeksi ja energiseksi.

Kesto 75 min. (hinta 73€)

Relatan Aromaattinen hieronta

Sinulle, joka haluat yksinkertaisesti rentoutua ja saada kehosi sekä mielesi kierrokset alas. Tai jos kaipaat mielenkohennusta – jos jostain syystä matalapaine on vallannut kehosi ja mielesi, niin tämä käsittely tuo kohennuksen oloosi.

Ihanan rentouttava, elimistöä puhdistava ja mieltä hellivä Relatan Aromaattinen hieronta on kevyt hierontahoito, jossa käytetään valitsemaasi Frantsilan tilan eteeristä öljyä.  Hoidon vaikutus perustuu sekä rentouttavaan lihasten käsittelyyn että eteeristen öljyjen vaikutukseen – myös tuoksulla on oma vaikutuksensa mielialaan. Kokonaisvaltainen kokemus on, jonka vaikutukset tuntuvat kehossa pitkään hieronnan jälkeenkin.

Kesto 50 min tai 75 min. (hinta 57€ / 73€)

Relatan hemmotteleva kuorinta- & hierontahoito

Jos rentoudut selän, hartioiden ja niskan alueiden käsittelystä, nautit varmasti tästä hoidosta. Sekä hieronta että kuorinta kohdistuu niille alueille, jotka ovat alttiina stressille ja jännitystiloille. Hoito sopii kiireiselle ja stressaantuneelle keholle; tämä hoito rentouttaa ja virkistää.

Hoito alkaa koko selän, hartioiden, lapojen ja niskan alueiden hieronnalla. Hieronnassa käytetään Frantsilan yrttihierontaöljyä. Rentouttavan hieronnan jälkeen koko selän alue kuoritaan aineenvaihduntaa vilkastuttavalla kuorinta-aineella. Lopuksi hierotaan kädet ja niska niin, että asiakas on hierontapöydällä selällään. Olet kuin uudestisyntynyt tämän hoidon jälkeen.

Kesto 60 min. (hinta 63€)

Relatan ihana jalkahieronta

Jalkahieronta on perinteinen ja erittäin rentouttava sekä lihasjännityksiä poistava hoitomuoto. Jalkapohjien akupisteiden hieronta, pohkeiden ja säärien lihasten hieronta saavat aikaan kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen koko kehossa. Hoito rentouttaa myös mieltä.

Tämä hoito sopii erityisesti sinulle, jos teet seisomatyötä tai olet muutoin paljon jalkojesi päällä päivän mittaan.
Hoito sopii hyvin myös hemmotteluun. Hoidon jälkeen jalat ovat virkistyneet ja kevyet.
Hoitotapahtuma alkaa valintasi mukaan joko virkistävällä tai rentouttavalla jalkakylvyllä. Seuraavaksi jalat hierotaan polvesta alaspäin, mukaan lukien jalkapohjat ja jalkaterät, Frantsilan yrttihierontaöljyllä. Lopuksi jalat rasvataan Frantsilan luomutilan Luontoäidin Virkistävällä Jalkavoiteella.

Kesto 40 min. (hinta 49€)

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi