Hieronta Helsingin Vallilassa Hyvinvointistudio Relatasta

Särkeekö pää vai kiristääkö niska? Vai haluatko vaan tuoda pientä hemmottelua arkesi keskelle? Tule hierontaan Hyvinvointistudio Relataan! Sijaitsemme hyvällä paikalla Helsingin Vallilassa.

Hieronta- ja hemmotteluhoitoihimme kuuluvat mm.

Voit varata aikasi soittamalla, sähköpostitse tai helposti netistä. Siirry ajanvaraukseen tästä!

Hierontapalvelut

Relatan perinteinen hieronta

Relatan perinteisessä hieronnassa sovellamme sekä klassisen hieronnan että urheiluhieronnan menetelmiä, aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokaisen keho on yksilöllinen, joten niin ovat myös hierontahoitomme.

Kenelle?

Nukutko huonosti? Onko sinulla niska, hartiat tai selkä jumissa? Eikö pää käänny ja huimaa? Lapojen väliin tai rintaan pistää? Polvea särkee? Alaselkä kramppaa? Iskias vaivaa? Jalat tai kädet puutuvat? Ei hätää, yleensä näihinkin edellä mainittuihin vaivoihin auttaa ammattitaidolla toteutettu, Relatan perinteinen hieronta.

Relatan perinteinen hieronta on erinomainen hoitomuoto, jos sinulla on lihaskireyksiä, -jäykkyyttä tai jännitystiloja kehossasi. Hoitotapahtumassa sovellamme tällöin tarpeen mukaan myös urheiluhieronnan menetelmiä - hieman syvemmälle meneviä hierontatekniikoita, venytyksiä, mobilisointia sekä aktiivisia että passiivisia venytyksiä, klassisen hieronnan lisäksi.

Relatan perinteinen hieronta sopii myös sinulle joka haluat vaan rentoutua - sulkea silmäsi ja unohtaa kaiken ympärilläsi olevan hetkeksi!

Miksi?

Relatan perinteinen hieronta nopeuttaa mm. palautumista ja poistaa lihaskipuja. Hieronnan avulla voidaan myös parantaa unen laatua sekä jopa tehostaa laihtumista!

Perinteisten hierontahoitojemme kestot ovat: 30min, 45 min, 60 min tai 90 min.
(hinnat 37€, 49€, 57€, 73€)

Koko kehon käsittelyyn suosittelemme varattavaksi aikaa 90 min.

Varaa aikasi hierontaan tästä.

Sivun alkuun.

Odottavan äidin hieronta

Odottava äitikin kaipaa rentoutusta.
Yleensä hieronta on mahdollista aivan viimeisille raskausviikoille saakka- hoito tehdään äidin tuntemuksia kuunnellen.
Hieronta toteutetaan toivomuksesi mukaan joko istualtaan Shiatsu-tuolissa tai kylkimakuuasennossa hierontapöydällä.
Tämä hierontahoito on saanut varauksettoman suosion odottavien äitien keskuudessa.

Kesto 50 min (hinta 49€)

Varaa aikasi hierontaan tästä.

Sivun alkuun

Imettävän äidin hieronta

Imettävä äidin keho joutuu vauvan syntymän myötä monelle toispuoleiselle rasitukselle. Vauvan imetys eri asennoissa sekä kantaminen tai hyssyttely sylissä altistavat huomaamatta erilaisille staattisille asennoille. Usein kipeytyvien hartioiden, lapojen tai rintalihasten syynä on juuri nuo erilaiset vauvanhoitoasennot jotka eivät ole aina äidin näkökulmasta kaikkein ergometrisimpiä. Hieronta voidaan toteuttaa joko istualtaan Shiatsu-tuolissa ja/tai hierontapöydällä.

Tässä hieronnassa keskitytään lievittämään äidin kehon kireyksä - ovatpa ne sitten hartioissa, käsissä, lapojen välissä tai selässä. Jo yksi hierontakerta voi tuoda helpotusta olosi.

Kesto 50 min (hinta 49 €)

Relata Hyvinvointistudio
Mäkelänkatu 56
00510
HELSINKI
Suomi
0400 314424
info@relata.fi
relata.fi